21.6 C
Timișoara
duminică, iunie 16, 2024
ISSN 2734 – 6196
ISSN-L 2734 - 6196
DOI: 10.6084/m9.figshare.12925226.v1.

Colectivul editorial

Suntem artiști dar, mai presus de orice, credem în educație care necesită informație de calitate. Cu ochipă deja coagulată care menține motorul pornit, căutăm să ne extindere deoarece (momentan) suntem doar trei și dacă ai o fărâmă de timp liber, îți place arta, ai o poveste de spus (orice, de altfel) care are tangență cu arta, vrei să ne inviți la un eveniment cultural, un vernisaj sai ai o intrebare legată de artă sau vreun artist ș.a.m.d., NU EZITA. Creează-ți un cont utilizând icoana "login", este gratuit și in trei minute... putem deveni prieteni căci noi, credem, că avem destule în comun. ❤️

Robert Gombos

Doctorand al Facultății de Arte și Design din Timișoara. Ca artist, jonglează cu deformările, instalațiile, conceptualitatea expresiei artistice și iubește arta contemporană. Robert este un împătimat al calculatoarelor, astfel că, marea majoritate a timpului liber și-o petrece dregând câte ceva cu ochii în monitor.

Andrada-Maria Ușvat

Doctorandă al Facultății de Arte și Design din Timișoara. Zona de interes a Andradei este strâns legată de transcendență, de legătura cu trecut și pământul natal dar fascinată de asemenea și de reflexie și introspecție. Andrada este implicată în mai multe proiecte culturale.

Silviu Preda

Masterand al Facultății de Arte și Design din Timișoara. Pasionat de fotografia de produs cu precădere spre lumea modei, Silviu Preda este un tânăr artist care își asumă atributul atât de fotograf cât și de regizor, militând asupra unor teme cu ce își au rădăcinile în plăcerile, frustrările și gândurile sale.